Hurra! Dere skal gifte dere! Nå er det masse planlegging som ligger foran dere, og valg av fotograf er jo en del av det. Jeg har 3 ulike alternativer å velge mellom, men hvis dere har sett for dere noen annet, så er det selvfølgelig bare å spørre. Jeg fotograferer gjerne bryllup over hele verden! :)

Priseksempler

Priseksempel 1: Vielse + portrettfotografering (2-3 timer) – 12 000,- Inkluderer 50 høyoppløselige filer og planleggingsmøte.

Her kommer jeg ca en 20 minutter før vielsen starter for å fotografere gjester som kommer, brudgommen som venter og detaljer i kirken. Under vielsen er jeg en ”flue på veggen” og beveger meg diskré rundt. Etter vielsen fotograferer vi de offisielle bryllupsbildene på en avtalt location.

Priseksempel 2; Halvdagsfotografering (6 timer) – 16 000,- Inkluderer 100 høyoppløselige filer og planleggingsmøte.

Under en halvdagsfotografering så kan man få tid til både frisørbilder, reportasjebilder under vielsen, de offisielle bryllupsbildene og ankomst ved selskapslokalet. Eller kanskje du ønsker at jeg skal være med lenger under middagen, i stedet for at jeg kommer under forberedelsene? Her er det opp til brudeparet hvordan man ønsker å disponere timene.

Priseksempel 3: Heldagsfotografering – 25 000,- (ca 12 timer) Inkluderer 200 høyoppløselige filer levert på minnepenn i boks og planleggingsmøte.

Her følger jeg brudeparet hele dagen, fra sminken og forberedelser til siste festen! Mange setter pris på å kunne gjenoppleve hele dagen i etterkant med profesjonelle bilder. Dagen går så fort og det er ikke lett å få med seg alt. Jeg legger vekt på øyeblikkene, menneskene og de små detaljene man har jobbet så hardt for i forkant.

 

Alle brudepar får en oversikt over bildene, lavoppløselig og med vannmerke, på et webgalleri i etterkant av fotograferingen. Brudeparet velger selv hvilke bilder de ønsker å benytte seg av fra dagen, og kan bestille flere om de ønsker dette. Bildene dere velger blir levert høyoppløselig på en minnepenn.

Jeg møter alltid brudeparene mine før selve dagen. På denne måten kan vi bli litt bedre kjent, se på blitt bilder og spikre skjemaet. Vanligvis tar jeg møtet ca 2-4 uker før selve dagen. Da er som regel kjøreplanen ganske klar og man kan planlegge godt. Noen ønsker å møte meg før dette også, noe jeg selvsagt ikke sier nei til.

Kjøretillegg fra 500,- utenfor Oslo. 

Jeg fotograferer gjerne bryllipet deres i utlandet også! Ta kontakt for mer informasjon.

Priser på Etterbestilling av høyoppløselige filer:

1 fil 300,-

10 stk 2500,-

20 stk 4000,-

50 stk 7500,-

100 stk 10 000,-

Høyoppløselige filer er til fri privat bruk. Dette vil si at dere selv kan velge hvor dere ønsker å printe bilder, takkekort og album. Filene leveres retusjerte i JPG-format i både farge og sort/hvitt. Skal bildene brukes i en kommerisell sammenheng så må jeg få beskjed og godkjenne. Brukes bildene på sosiale medier skal bildene merkes ”Foto: Karina Rønning”. Tag meg gjerne på Facebook eller Instagram! (@fotografkarinaronning, link nederst på siden.)