Bryllupsbilde - tatt av fotograf Karina Rønning

YES! BRYLLUP!

Å velge riktig fotograf til en store dagen er veldig viktig, og jeg vil alltid jobbe hardt for at kundene mine får fantastiske bilder. Min stil kan beskrives som veldig «kosete». Jeg liker de tidløse motivene, se som man kan se tilbake på 100 år etter. Jeg elsker øyeblikkene, detaljene, nærheten mellom to mennesker som er kjempeforelsket, og stemningen som nesten bare er å finne i et bryllup. Å kunne leve av å dokumentere og fange dager med så mye lykke, er veldig givende. Enda så stort ansvar det faktisk er! Jeg vet også hvor viktig det er å ikke bare fokusere på brudeparet, men også alle de nærmeste, familien og venner som har kommet for å feire.

Etter en så lang, fin og emosjonell dag, er det fint og viktig å sitte igjen med gode bilder, som man kan se tilbake på i lang tid!

Under priser finner dere de ulike alternativene på typer bryllupsfoto. Hvis det er noe dere lurer på er det selvfølgelig bare å spørre. Det er mange praktiske ting som må planlegges. Hvor skal vi ta bildene, hvor lang tid skal vi sette av? Jeg elsker å planlegge, så send meg en e-post.

Jeg holder til i Oslo, men reiser mer enn gjerne over hele Norge og verden, for å fotografere den store dagen deres.