kristineogknutbaby-54-Edit.jpg

Kommer det snart et helt nytt familiemedlem? Eller kanskje dere har hatt dette nye familiemedlemmet en stund? Jeg elsker å fotograferer barn i alle aldre. Fra de er bare noen dager gamle, til de begynner å vise mer personlighet og løper rundt og gjør rare ting. Å forevige de første stundene, eller de morsomme øyeblikkene tidlig i livets løp er jo litt viktig. Studioet finner dere på Frogner, og her er det nok plass til alle!

I etterkant av fotograferingen får dere en oversikt over bildene fra fotograferingen i et webgalleri. Disse bildene er lavoppløselige og med vannmerke, men legger grunnlaget for hva dere ønsker å bestille. Hver fotografering inkluderer også et visningsmøte. Da kan dere se bildene på en større skjerm i studio, og jeg kan hjelpe dere med å velge bilder. Hva  skal på veggen, hva skal i album? Mulighetene er mange! Priser på etterbestillinger finner du her.

Nyfødtfotografering – 2500,-
Jeg kommer hjem til dere ca 4-10 dager etter fødselen, eller så tar dere turen til studio. Jeg setter alltid av 3 timer til nyfødtfotografering. Det er ikke alltid det tar så lang tid hvis podden sover fra start til slutt, men det er ikke alltid det er tilfelle. Det er viktig å ha en rolig atmosfære uten stress, sånn at man kan få de nydelige, rolige øyeblikkene av det ferske nye familiemedlemet. De er jo bare så små i en så liten periode, det må jo foreviges. Jeg bruker gjerne rekvisitter, men jeg synes det blir finest når hovedfokuset er på barnet.

Barnefotografering – 1800,-
Det vanligste er å ta bildene i studio, men jeg tar gjerne en tur ut i parken også. Fordelen med studio er at det er lettere å teste ut forskjellige antrekk, også fungerer det uansett vær og vind! Jeg setter av en time til fotograferingen. Jeg liker å tulle, heldigvis liker barn det også. Jeg koser meg godt når jeg tenker at jobben min er å lage prompelyder en timestid og løpe rundt. Dette reflekteres ofte i bildene. 

Familiefotografering – 2000,-
Her settes det av en time til fotografering, og det kan være en gruppe med alt fra 4 – 10 personer. Kanskje er dere bare 4, kanskje vil bestemor og bestefar også være med på noen bilder? Det er ikke så lett å få til fine bilder av alle, så la det være opp til meg!