Tilbakeblikk på 2017

 

Plutselig var året omme, nesten uten at jeg føler at jeg fikk snudd meg. Det siste året har jeg opplevd mye rart og fint og morsomt og gøy. Høydepunktene har kanskje være de to turene til Italia, men jeg setter pris på å fotografere i nabolaget og. Jeg har brukt enda mer tid i studio i Elisenbergveien, brukt enda mer penger på kaffe og kjøpt meg enda flere kameraer. Tusen takk til alle som stolte på meg for å forevige deres viktigste dag og deres kjæreste barn i 2017 - jeg er klar for 2018. Årets ord er: SATSE.

JANUAR/FEBRUAR: En god start på året noen måneder med nyfødtfotograferinger! Det er så fint å kunne forevige de dagene hvor de er så små og myke og gode. Jeg skrev også opp noen tips til nyfødtfotografering som du kan finne HER.

karinaronning_nyfødtfotografering.jpg
karinaronning_barnefoto_oslo_nyfødt.jpg
karinaronning_barnefotografering_nyfødt.jpg
 
 

MARS/APRIL: Babyboom? Enda flere nyfødtfotograferinger, samtidig som at sesongen med  barnehagefotografering startet. Ikke bare det, men jeg fikk hjelpe dragduoen X-Dolls med promobilder før Pride brakte løs. 

karinaronning_nyfodt_familiefotografering.jpg
karinaronning_pride_drag.jpg

MAI / JUNI / JULI / AUGUST: Apropos brake løs. I mai starter gjerne bryllupssesongen, som er like spennende hvert år! I år fikk jeg oppleve alt fra regn og vind og kulde i Drammen til 40 grader på en vingård i Italia. Jeg fikk se bortgjemte steder på Hadeland og kjente steder på Hadeland. Jeg fotograferte i mitt eget nabolag og i andres. I tillegg til at jeg selv fikk vært på ferie og festivaler. Jeg ELSKER SOMMER! Sommeren er alltid årets høydepunkt.
 

SEPTEMBER / OKTOBER: Siden jeg jobber for et firma som heter UTESTEMME og det er så fint å ta bilder utendørs om høsten, så er jeg ofte veldig opptatt med barnehagefotograferinger på høsten. Men i år rakk jeg også å møte nye brudepar for 2018, ta enda flere bilder i studio, ta enda flere bilder ute og jammen var ikke bryllupssesongen over allikevel!

NOVEMBER / DESEMBER: Da var det jul igjen! Ja, jula for meg kommer ganske tidlig i november. Ja, jeg er en sånn person som har det meste av julegaver klart allerede i november. Det er ofte nødvendig, da årets to siste måneder pleier å bli hektiske. Heldigvis for meg så er bilder til julekort fortsatt populært og bilder av barna en veldig god julegaveidé! Desember i år ble ekstra spesielt for meg da jeg fikk fotografere min første fødsel og jeg fikk en helt ny respekt for alle mødre der ute!! Fy søren, det er tøft gjort!