ITALIENSK BRYLLUP | CASTELLO DEL TREBBIO | BRYLLUPSFOTOGRAF

 

Et lite tilbakeblikk til vakre Italia! Nå i 2017 har jeg vært så heldig at jeg har fått lov til å fotografere to bryllup i Italia og det har vært stor stas! Jeg elsker virkelig alt ved Italia og denne gangen ble det ekstra spesielt. Det var Stine og Endre sin tur til å gifte seg, og for ganske nøyaktig 10 år siden startet jeg som lærling hos Stine! Jeg kan fortelle at det er ganske nervepirrende å skulle fotografere bryllupet til "sjefen". Men det blir jo vanskelig å få ikke få fine bilder når alt er så gjennomført og fint og vakkert! Stine og Endre sitt bryllup var DIY fra topp til tå. Som det ble nevnt i en av talene "Det er vel ingen andre som er så gjennomførte som Stine, som tar med en egen bagasje med bare messinglysestaker." 

Og ja, det er mange dansebilder, men nei, ingen av de passer seg egentlig her...

Tusen takk, Stine og Endre, for at jeg og Petter fikk feire sammen med dere. Vi er glade i dere begge to og håper at dere lever lykkelig i alle deres dager!

Brudekjole 1: Brudens mormor og hjemmelaget skjørt
Brudekjole 2: Diin Brud og Selskap
Bukett: Hjemmelaget av brudens venninne, Birthe
Hår og sminke: Irene Rinde