Vernissage: Shameless

I går var det vernissage, og der det er gratis frukt, alkohol og fine bilder, der er jeg! Jeg var til og med representert i selve utstillingen, da Guro (<-- trykk på navnet) synes jeg passet fint til å spille fyllesjuk. Det at jeg hadde vært ute å tatt bilder for Inferno dagen før, gjorde det hele meget troverdig. I tillegg til at hun har snikfotografert litt her og der.

Representin' 

Det jeg liker aller best med avgangsutstillingene til Bilder Nordic er at det alltid er så mye forskjellig. Man merker at alle har sin egen identitet, og sin egen bildestil. Denne utstillingen var utrolig bra, utrolig mange bra bilder og et veldig interessant tema. Utfordrende, provoserende, underholdene og.. bra. Dessuten kan man gå å se meg gå den berømte "walk of shame". Bare på film, selvsagt. Jeg har slutta med det i virkeligheten. Hvis jeg ikke tar helt feil, er det fortsatt mulighet for å stikke innom å se på bildene. Anbefales det på det sterkeste -- facebookevent HER.