Strømbrudd

Da jeg kom meg på kontoret i dag tidlig hadde all strømmen gått i hele bygget, så kontoret var en smule mørkt og femtifire smuler kaldt. Nå sitter jeg derfor hjemme med min gamle MacBook Pro, som egentlig ikke duger til så veldig mye annet enn å søke opp ting på internett. Hadde egentlig tenkt til å blogge et par bilder fra helgens begivenheter, men macen min synes ikke noe særlig om det.

Men internett skuffer meg aldri. I dag har jeg blitt oppmerksom på denne karen her:Det vandrende kunstverket Rick Genest. Disse bildene er tatt av Mariano Vivanco.

Det er ikke ofte jeg ønsker at jeg kunne fransk, for jeg har fortsatt traumer etter fransktimene på ungdomsskolen. Skulle ønske jeg skjønte hva de sier her, da:


Exposition : BEAUTIFUL PEOPLE - Cabinet des curieux from Berenice v on Vimeo.