Patrick Hoelck & Kenneth Cappello

Det er noen fotografer jeg alltid faller tilbake på når jeg skal søke etter inspirasjon. Jeg kan sitte i timesvis foran datamaskinen å bare se på bilder. Noen ganger blir man helt blind, andre ganger blir man så inspirert at man bruker resten av dagen på å planlegge og drømme seg bort. Jeg har en tendens til drømme meg bort til New York, enda jeg aldri har vært der. Kanskje litt fordi mine to favorittfotografer holder til akkurat der.

Patrick Hoelck.
Mannen med den utrolige lyssettingen. Jeg snublet vel over han et eller annet sted på internett, da jeg jobbet som lærling, og har vært forelsket siden. Mannen står for en lyssetting jeg har forelsket meg helt i, og som jeg har brukt timesvis på å studere. På noen måter minner han meg også om den norske fotografen, Sebastian Ludvigsen, som jeg assisterte en liten stund i 2010/2011. :)


Kenneth Cappello.
Når man hører om noen som har assistert selveste David LaChapelle, så skulle man tro at det var en kar med mye fokus på en plettfri lyssetting. Men denne karen har tydeligvis gått sin egen vei. Ikke det at det er en dårlig lyssetting, bare litt simplere. Det er vel heller den litt spesielle energien i bildene jeg faller for. Denne mannen kan da umulig ha hatt en kjedelig dag på jobb noensinne.


(Noen ganger det er vanskelig å skille mellom om man liker bildet fordi man liker modellene, eller selve bildet. Ehhee.)