Helg/Utstilling(er)/Kurs

På fredag bestemte jeg meg for å dra med meg mine to flotte kollegaer ut på tur for å sjekke ut Westerdals studentene sin magasinutstilling.Men de var tydeligvis ikke særlig interesserte i besøk, disse studentene, de ville i allefall ikke slippe oss inn.
Studenter, ass....

Jeg dro derfor heller for å se på bildene til studentene til Bilder Nordic. Jeg fikk ikke noe gratis alkohol, for det var tomt da jeg kom dit. Men jeg slapp i det minste inn.


 HALLO. GENIALT. Teknologien nå til dags, ass.


 Her står Tor å diskuterer litt om hvordan det er å gå på Bilder Nordic. Om Tor begynner på Bilder Nordic kommer han ikke til å ha like mye tid til å assistere for meg. Så det synes jeg egentlig veldig lite om.


Jeg kjøpte meg forresten også et nytt kamera! Et kompaktkamera! Et sånt lite og snertent ett. Så nå kan jeg løpe rundt og ta bilder hele tiden, uten å måtte bære 10kg hver gang. Lykke i sjela!

På lørdag, den dagen det var så fantastisk vær, så hadde jeg fotokurs! Et lite kurs for venner og kjente som ikke fikk være med da jeg hadde fotokurs i oktober/november i fjor.


 META


Hva jeg gjorde når det ikke var strøm på kontoret?:


Koste meg med rundstykker og Nespressokaffe. Kristina, i bakgrunnen der, hun prøver å studere, mens vi hører på Belle and Sebastian. Jeg sjekker Twitter. Ikke glem å følge Media of Norway der også. Jeg begynner å bli skikkelig flink til å oppdatere Instagram, liksom. Så da kan dere følge meg DER OG. (Går det ann å linke? Jeg heter karinaronning.) Jeg er helt vill når det kommer til ny og fresh teknologi. Lover.